Handelsbetingelser

 1. Virksomhedsoplysninger
  Mr Mouse Design (CVR-nr.: 43683586) drives af Georgia Brask fra adressen Sankt Ols Gade 15D, 4000 Roskilde.
 2. Priser og betaling
  Mr Mouse Design er en personligt ejet mindre virksomhed (PMV) og derfor ikke momspligtig. Alle produktpriser er præcis, som de vises, og i danske kroner (DKK). Til betaling accepteres p.t. VISA/Dankort, VISA og Mastercard.
 3. Levering
  Levering foregår på Georgias præmisser og i hendes eget tempo – hvilket betyder, at der eventuelt må regnes med en lidt længere leveringstid end i andre lignende webshops. Alt dette afhænger selvfølgelig af Georgias psykiske tilstand og overskud. Hun vil ALTID bestræbe sig på at varerne leveres hurtigt, effektivt og uden unødige forsinkelser.
  Mr Mouse Design vil gøre brug af PostNord eller GLS, når varer skal sendes. Såfremt varen/varerne ikke skulle nå frem som aftalt, skriv hurtigst muligt til Georgia på blogger.georgia@gmail.com, så hun kan undersøge og løse problemet.
 4. Ansvar
  Georgia Brask er ansvarlig for sine varers indhold og juridiske korrekthed, men kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for anvendelsen af vare(r) købt på webshoppen, herunder – men ikke begrænset til – at webshoppens varer ikke bliver anvendt korrekt. Georgia / Mr Mouse Design er således ikke ansvarlig for hverken direkte, indirekte eller afledte tab, som kunden måtte lide som følge af fejlagtig anvendelse af vare(r).
 5. Returnering af varer
  Du har 14 dages fortrydelsesret på køb foretaget på https://georgiabrask.dk – med det forbehold, at varen er i sin oprindelige stand. Send en mail til blogger.georgia@gmail.com, så vil Georgia behandle din henvendelse inden for rimelig tid. Bøger, der er signeret, kan ikke returneres.
  Beløbet tilbageføres til det oprindelige betalingsmiddel.
 6. Reklamation
  Du har 2 års reklamationsret på varer købt på https://georgiabrask.dk.
 7. Behandling af personoplysninger
  Læs mere her.
 8. Klagemuligheder
  En klage over en vare købt hos Mr Mouse Design kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
  EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive email for Mr Mouse Design; blogger.georgia@gmail.com.
 9. Kontakt
  Spørgsmål, klager eller kommentarer til Mr Mouse Design / https://georgiabrask.dk kan rettes til Georgia på blogger.georgia@gmail.com.
 10. Ændringer
  Georgia tager forbehold for tryk- og prisfejl.
  Georgia er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til webshoppen, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for Georgias kontrol.
  Georgia kan ændre handelsbetingelser for Mr Mouse Design ensidigt.
 11. Lov og værneting
  Enhver tvist, der udspringer af kundens køb af vare(r) eller heraf følgende tvister, herunder disse handelsbetingelsers omfang eller gyldighed, er underlagt dansk ret og skal indbringes for Retten i Roskilde.
  Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Georgia på blogger.georgia@gmail.com.
%d bloggers like this: